Tryl med kalkmaling til julegaver

5 nov, 2023

Lær hvordan du kan forvandle gamle, kedelige, grimme ting til supersmukke og fantastiske julegaver med kalkmaling. Har du nogle små gamle møbler (spejl, skuffe, trækasse, bakke, hylde, taburet, natbord, konsolbord, skammel, eller lignende), kedelige metaldåser, glasflasker, glasvaser, som du godt kunne tænke dig at forvandle til en unik julegave, så tag dem med til workshoppen. Julegaver, som du selv laver af hele dit hjerte, har altid en særlig værdi.

Vi kommer til at lege og trylle med kalkmaling, som er let og hurtigt at arbejde med.
Samtidig lærer du alle de grundlæggende tricks, hvad du må, og ikke må med kalkmaling.
Er du for matte, eller blanke overflader?
Alt er muligt med kalkmaling og evt. lidt voks. Ingen forkundskaber er nødvendigt. Alle kan være med.

Vi bruger økologisk kalkmaling, som er helt uden farlige stoffer og har ingen dårlig lugt. Kalkmaling er en meget populær maling for tiden, som kan bruges på stort set alle slags overflade.

Du medbringer fx, 1-2 små møbler, 1-2 metaldåser og/eller glasflasker/glasvaser, som du ønsker at forvandle.

Jeg sørger for maling, voks, topcoat, pensler, stencils, mm. og deler min begejstring for kalkmaling. Vi får smil på læben, mens vi få lavet nogle fantastiske, unikke julegaver af genstande, som trænger til forandring. Og det gør vi ved god samvittighed, da vi gør noget rigtig godt for miljøet ved at genbruge ting og anvende miljøvenlige produkter. I stedet for at bruge en hel del penge på julegaver, skaber vi dem med vores hjerte ved hjalp af lidt kalkmaling.

Pris: 675 kr.  + materiale udgift er ca. 250 kr. pr. person.

Tilmelding på følgende link: https://www.fritidsskoler.dk/alle-hold/?category=1555&course=25654

OBS: send gerne et foto af det, du gerne vil arbejde med til mig senest ca. 1½ uge før kurset så I er sikre på at du får et godt resultat.   info@creart4life.dk

Sted: Sløjdlokalet, Stavnsholtskolen, Stavnsholtvej 43, 3520 Farum

Tid: 25-26. november 2023. Kl. 10:00 – 15:30 begge dage
Relaterede artikler

Du kunne også være interesseret i…